Track-day på Spa med Stelvio

14-MAY-2012

Nu har du mulighed for at komme ud og køre på Spa-Francorchamp. Mandag den 25. juni har Stelvio Automobili og Myalfa lejet den legendariske motorbane i Belgiens Ardennerbjerge og inviterer venner og kunder af huset til track-day.

Der er ingen specielle krav til din bil omkring sikkerhedsbur og lignende. Heller ikke krav til kørerens personlige udstyr med hensyn til køredragt og styrthjelm.  Eneste krav vi stiller er, at bilen ikke må larme mere end 103 dB og i øvrigt er i forsvarlig mekanisk stand. Al kørsel på banen sker på eget ansvar.

Arrangementet koster inklusive middagsmad i Bistro Pit Stop kr 2.250,- for bil og fører. En 2. kører betaler kr. 375,- inklusive middag og eventuelle yderligere gæster betaler kr 225,- ,der ligeledes inkluderer middag i bistroen.

Man kan vælge selv at køre ned til arrangementet ligesom Stelvio laver en kortege, hvor vi følges ad. Vi regner med at køre fra Måløv søndag den 24. juni om formiddagen. Eventuel overnatning sker på egen foranstaltning.

Vi har banen hele dagen, så der vil blive rig mulighed for at køre. Arrangementet er lagt an på sportskørsel for gentlemen og -piger  og er ikke et decideret race.

Tilmeldingsfristen er 8 juni og tilmelding sker ved henvendelse til Stelvio på telefon 3212 0380 eller på mail info@stelvio dk. Der er ikke ubegrænsede pladser, så tilmeld dig hellere tidligt end sent.

Vi gælder os til en lang og fornøjelig dag i godt selskab med spændende biler og køreglade entusiaster på en af de smukkeste og mest historiske racerbaner der findes.

 SIDSTE NYT

Velkommen til informationsaften – Tour Pyrenees 2020 – torsdag 12 marts
  OBS: grundet den aktuelle status omkring corona virus har vi besluttet at udskyde turen. Hold dig orienteret her på kanalen.   ...
Læs Mere
 

Stuttgart Retro-Classics 2020
Der skal mere end en Coronavirus til at holde klassikerfolket fra den årlige bilmesse i Stuttgart. Også i år præsenterer den...
Læs Mere
 

Gode råd om vinteropbevaring
Opbevarer du din bil i en ren, tør bygning og følger nedenstående gode råd vil din bil komme gennem vinteren i fin ...
Læs Mere
 

Stort fremmøde på en flot solskinsdag
DASU Classic Day fyldte godt hos Stelvio. Arrangørerne kunne glæde sig over et meget flot fremmøde til orienteringsløbet p&...
Læs Mere