Tour Giro Sicilia 2016 og Tour Alpi 2017

7-FEB-2017

Stelvio Gran Turismo inviterer til informations, video og hygge aften

I denne kolde tid er der sikkert mange af os der længes frem til at foråret melder sin ankomst, og vi kan begynde at nyde vore fine biler igen. Der er sikkert også skruen og hygge i de små værksteder rundt om, og det kribler for at komme ud på asfalten og komme i gang med de gode oplevelser vi har i vente.

Som inspiration til al det vi har i vente, inviterer Stelvio Gran Turismo (husets afdeling for rejser og gode oplevelser) på et godt glas vin eller vand torsdag 9 marts kl. 19.00 her i butikken. Vi vil denne aften vise en video fra vores sidste fantastiske tur, som i november gik til Sicilien.

Tour Giro Sicilia 2016 var fantastisk på mange måder. Dels var vejret virkelig med os, på Sicilien var der 26 grader, og vi kom hjem til minus 7! Dels var turen en tour de force i smukke oplevelser rundt om på den historiske ø, krydret med fine kulinariske besøg på gode vingårde og restauranter.

Vi vil også denne aften løfte sløret for forårets kommende tur, der denne gang vil gå til den vestlige del af Alperne, med udgangspunkt fra Zurich. Datoen for Tour Alpi Svizzero 2017 er sat til afgang fra København torsdag 11 maj med hjemkomst mandag 15 maj. Altså i Store Bededags ferien.

Har du lyst og mod på at deltage på denne tur, så kom og hør nærmere. Giv gerne lyd fra dig hvis du vil komme så vi har en ide om hvor mange vi bliver. Har du ikke mulighed for at komme denne aften, da send os blot en mail (info@stelvio.dk) for at blive holdt orienteret om kommende ture.

Vel mødt

Daniele og Jan

Stelvio Gran TurismoSIDSTE NYT

Velkommen til informationsaften – Tour Pyrenees 2020 – torsdag 12 marts
  OBS: grundet den aktuelle status omkring corona virus har vi besluttet at udskyde turen. Hold dig orienteret her på kanalen.   ...
Læs Mere
 

Stuttgart Retro-Classics 2020
Der skal mere end en Coronavirus til at holde klassikerfolket fra den årlige bilmesse i Stuttgart. Også i år præsenterer den...
Læs Mere
 

Gode rĂĄd om vinteropbevaring
Opbevarer du din bil i en ren, tør bygning og følger nedenstående gode råd vil din bil komme gennem vinteren i fin ...
Læs Mere
 

Stort fremmøde på en flot solskinsdag
DASU Classic Day fyldte godt hos Stelvio. Arrangørerne kunne glæde sig over et meget flot fremmøde til orienteringsløbet p&...
Læs Mere