Spring til indhold

Alfa trackday på Spa Francorchamp

Så er der igen kørsel med Alfa’er på Spa-Francorchamp. Mandag den 16. juni har Stelvio Automobili og MyAlfa lejet den legendariske Grand Prix bane i Belgiens Ardennerbjerge og inviterer alle med en Alfa Romeo til track-day. Der er ingen specielle krav til din bil. 

Du kan deltage i din hverdagsbil eller komme i en uindregistreret racer. Vi stiller ikke krav til sikkerhedsbur og lignende. Det eneste krav er, at bilen ikke må larme mere end 103 dB og alle i bilen skal have styrthjelm på.

Al kørsel på banen sker på eget ansvar.

Trackday’en koster kr. 2.495,- for bil og fører. Yderligere kørere/passagerer i bilen betaler kr. 400,-

Bistroen på banen vil være åben, hvor man købe frokost. Pris 250 kr pr deltager. Eventuel overnatning og bookning af hotel sker på egen foranstaltning. Vi har dog reserveret et begrænset antal hotelværelser på forhånd. Eventuel hotel og forplejning er ikke inkluderet i gebyret for kørsel på banen.

Arrangementet er lagt an på sportskørsel for gentlemen og -piger og er ikke et decideret race. Vi har banen hele dagen, så alle får mulighed for at køre til de segner.  Sidste år var vi omkring 120 biler.

Tilmeldingsfristen er 1. maj og tilmelding sker ved henvendelse til Stelvio på telefon 3212 0380 eller på mail: info@stelvio dk.

Her er lidt indtryk fra sidste års arrangement:

https://www.youtube.com/watch?v=W9mFFGGywVU

https://www.youtube.com/watch?v=DB2eDGNdbQo