Opbevaring af din klassiker

Hos Stelvio Automobili tilbyder vi opbevaring af din klassiske bi, enten i uopvarmet lagerhal eller i vores nye opvarmede faciliteter.

Uopvarmet lagerhal

Hallen er godt ventileret, hvilket er vigtigt for at holde fugt ude. Den er ikke opvarmet, men bilerne fryser jo ikke. Medbringer du et dækken, er bilen lige så fin til foråret som da du satte den ind. Hallen er naturligvis aflåst og dobbelt sikret, ligger på privat grund og uden offentlig adgang. Pris Kr. 495,- pr. måned i 6 måneder giver DKK 2.970. Lejemålet er momsfrit så dette er nettoprisen for ejer. Udover minimumsperioden kan der opbevares efter behov pr løbende måned. Ved leje i mindst 12 måneder ydes 10% rabat.

Opvarmede facilitet

Fra og med denne sæson tilbyder vi også som noget nyt opbevaring i vores nye ejendom i Måløv Værkstedsby blot få meter fra vores kendte showroom. Bilerne står i opvarmet lokale med dækken på og om ønsket også med lader til vedligehold af batteriet. Området er video overvåget og meget sikkert aflåst. Du har mulighed for adgang for besigtigelse indenfor forretningens åbningstider efter aftale. Vi sørger for cover samt lader til opladning af batteri.  Din bil vil blive vasket i hånden og tørret inden den stilles væk. Månedlig leje koster Kr. 800,- excl. moms, hvilket giver brutto Kr. 1.000,- eller i alt Kr. 6.000,- for vinter sæsonen. Herudover er det muligt at leje sig ind i sommersæsonen (1 april – 30 september) til en pris af kr. 600,- excl. moms, dvs kr. 750,-/måned. I sommersæsonen kan man leje sig ind månedsvis under forudsætning af, at man også er lejer for vinterhalvåret.

Minimums perioden for begge faciliteter er opbevaring i perioden  1. oktober – 31. marts.

Trænger din bil til service, nye dæk, reparationer eller andet arbejde, kan vi også tilbyde dette til en timepris på kun 595,- excl. moms.