Spring til indhold

Biler på vej

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Lotus Seven S2 – 1962

Opgraderet med Caterham chassis, wide body og med seriøst skud i maskinen. Er hjemkommet og kan beses i butikken.

Lotus Seven S2 – 1961

Meget tidlig udgave af denne ikoniske go-cart. Super original og stadig med det smalle karrosseri og pladehjul. Herlig og autentisk. Er hjemkommet og kan beses i butikken.

Bristol 409 – 1967

Imponerende bil håndlavet i aluminium af Bristol Cars – som oprindeligt producerede fly. Kun 67 eksemplarer blev der produceret af model 409, forsynet med en mægtig V8 motor fra Chrysler. Komplet renoveret og med hele 6 huder i kabinen, selvfølgelig fra Connolly.

Alfa Romeo 156 GTA – 2004

Sidste udgave af den herlige Busso V6 motor her i den kraftigste 3,2 liters 24V udgave – med et eventyrligt brøl i lydbilledet. Selvfølgelig i Alfa Rosso og med manuelt gear – en ægte køremaskine, og nu med samler potentiale. Er hjemkommet og kan beses i butikken.

Alfa Romeo 2000 GTV – 1973

Skønt og meget velkørende eksemplar af denne klassiker. Dansk bil fra ny med masser af dokumentation. Og kombinationen af Alfa Rosso lakering og sorte nummerplader er bare fin. Er hjemkommet og kan beses i butikken.

Citroen SM – 1974

Air France Business Class – bare på fire hjul. Den spektakulære SM er et fascinerende sammenrend af fransk ingeniør kunst kombineret med lækker italiensk mekanik i form af Maserati motoren. Er hjemkommet og kan beses i butikken.

Ferrari 308 GTB – 1978

Pininfarinas mesterværk (en af dem i det mindste). Smuk og hurtig selv når den står stille. Helt korrekt Europa version med tørsump. Meget lavt km-tal og piv original, endda med DK afgift. Er hjemkommet og kan beses i butikken.

Mercedes Benz 280 SE 3,5 – 1971

Tysk luksus og elegance på fire hjul – så er det sagt. Med sædvanlig superb bygge kvalitet og endda med den kraftige V8 maskinen giver dig den ultimative Autobahn Express. Mein Herren, abfahrt nach Bayern sofort. Er hjemkommet og kan beses i butikken.

Alfa Romeo GTA Recreazione – 1970

Endnu en smuk GTA Recreazione, denne gang i Grigio Chiaro Metallizato. Monteret med frisk 2 liter mekanik. Er hjemkommet og kan beses i butikken.