Spring til indhold

Glædelig Jul og godt Nytår

Nu hvor et begivenhedsrigt år nærmer sig sin afslutning, vil vi gerne ønske alle vore kunder, forretningsforbindelser og venner en rigtig glædelig Jul og et godt Nytår. Interessen for klassiske biler synes usvækket og trods svære tider i mange lande, har især 2. halvår af 2011 budt på stor travlhed med mange solgte biler. 2011 tegner således resultatmæssigt til at blive Stelvios bedste år hidtil. Alene i december måned har vi sendt biler til nye kunder i blandt andet Sao Paolo, Tokyo, Athen og Budapest, foruden en række biler leveret til danske entusiaster. Vi kan derfor se tilbage på 2011 med tilfredshed.

2012 vil også byde på stor aktivitet. Vi lægger ud med deltagelse på Bremen Classic Motor Show 3.-5. februar, hvor vi håber at se mange besøgende på vores stand 5C 07. Der vil i år også være biludstillinger i marts i Malmø og senere på året i Bella Center. Med vores samarbejdspartnere i ‘MyAlfa’ familien arrangerer vi i juni måned en trackday på den måske flotteste og mest traditionsrige motorbane af dem alle – Spa Francorchamp i Belgiens Ardennerbjerge. Mere herom senere. Copenhagen Historic Grand Prix i Fælledparken er en fast tilbagevendende begivenhed vi naturligvis ikke vil gå glip af.

Vi håber, at i alle igen i det nye år, med jeres fine biler finder tid til at lægge vejen forbi vores butik i Måløv til en snak om vores fælles passion.

Glædelig Jul og Godt Nytår

Daniele & Jan