Spring til indhold

Info aften 6 marts – Sommertur 2019 – Tour Skotland

Kære Bilentusiast

De sidste 3 år har vi haft nogle fantastiske og mindeværdige køreture i klassisk bil. Det har bragt os til Alpe områderne Dolomitterne og Pyrenæerne, Italien (Ligurien, Piemonte og Lombardiet), Schweiz og ikke mindst Sicilien rundt. I år vil turen føre os til Skotland, landet fyldt med vild og spektakulær natur, historiske steder og eventyr. Skotland er ikke just kendt for at være et glamourøst rejsemål, men dets historie og fantastiske natur formår at tiltrække gæster på trods af det omskiftelige vejr. Og med de mange seværdigheder og landeveje er det oplagt at gøre turen i klassisk bil.

Med udgangspunkt i Edinburgh med det berømte Edinburgh Castle og den gamle bydel vil vi komme rundt til The Highlands, Loch Lomond, Oban, Isle of Skye og Inverness. Undervejs besøger vi forladte slotte og nyder den smukke natur og de barske kyster. Balmoral Castle – Dronningens sommer residens – er også på vejen (og så håber vi Prins Philip ikke skal ud at køre den dag!). I løbet af de 6 dage vil vi både få køreoplevelser på små A og B-roads, smage på det ukendte Skotske køkken og naturligvis bliver der også mindst et besøg på et Whisky destilleri.

Turen er planlagt med afgang fra København Grundlovsdag onsdag 5 juni. Vi er hjemme igen 2. Pinsedag mandag 10. juni. Bilerne bliver fragtet fra Stelvio Automobili i Måløv (København) til Skotland, således at du kan fokusere på selve oplevelsen og ikke den trælse og tidskrævende transport – Skotland er faktisk ganske svær at nå i bil fra Danmark.

Vores koncept er, at vi vil have oplevelser ud over det sædvanlige – med vore klassiske biler i centrum. Rejsen skal være en kombination af køre-oplevelse på ukendte destinationer, krydret med lokale seværdigheder. Og gerne med et kulinarisk islæt. Vi arrangerer alt for jer, I skal blot møde op i lufthavnen og så ellers komme i gang med at køre, så snart vi lander i Edinburgh. Vi kører som udgangspunkt samlet, det er ikke et rally eller race, mere en hyggelig udflugt med tid til snak og stop undervejs. Turen er derfor oplagt at tage med sin partner eller gode ven, da en sådan rejse opleves bedst med to i bilen.

Fra tidligere ture har vi erfaret at det letteste og mest praktiske er at lave en ”all inklusive” tur. D.v.s. at alt er indeholdt i tur prisen såsom fly billet, transfer fra lufthavn, hotel, fuld forplejning med frokost og middage, og ikke mindst transport af din bil fra København til Skotland og hjem igen. Vi er ikke et rejse bureau, blot klassisk bil entusiaster der gerne vil opleve vore biler under spændende himmelstrøg og i godt selskab. Rejse budgettet er grundlæggende således skruet sammen, at Stelvio Automobili lægger ud for alt og når vi er hjemme igen lægges alt sammen og deles med deltager antallet. Vi har dog en forventning om at prisen ligger på omkring 18.000 for en bil med chauffør og ca 8.500 for ekstra deltagere.

Det giver sig selv at der er et begrænset antal deltagerpladser. Ved du allerede nu at du vil deltage giver du blot besked herom. Syntes du det lyder interessant og har du lyst til at høre mere om turen, holder vi en introduktions aften hos Stelvio Automobili onsdag d.6 marts kl 19. Vel mødt.

Vil du se en lille video fra tidligere ture (5 min) så se her: https://youtu.be/e1M0zlOuUds

og har du lidt mere tid (30 min) så se her: https://youtu.be/SadkKCW5YtQ  

Stelvio Automobili

Måløv Værkstedsby 93

2760 Måløv

info@stelvio.dk

www.stelvio.dk