Spring til indhold

Mød os i Bremen

Den første weekend i februar går Stelvio igen ‘Live fra Bremen’. Det sker, når ‘Bremen Classic Motorshow’ fredag den 1. februar slår dørene op til årets første store udstilling for klassiske biler i Europa. Vi har igen i år en stand på showet, hvor vi viser et mindre, men eksklusivt udvalg af vores biler. Med mere end 500 udstillere fra 12 nationer, bliver der også i år, masser af fine biler at se på.

Udstillingen rummer her i 2013 flere spændende temaer. Der vil blandt andet blive lagt vægt på ‘yngre’ klassikere, biler fra slutningen af 1960’erne og frem mod starten af 1990’erne. Det er biler med en alder, som vi er mange der interesserer os for. Der bliver også masser at se på for motorsportsfolket, idet der på udstillingen vil blive vist en række fine rallyvogne fra en af de absolut mest spændende perioder i rallysporten, nemlig 1970’erne. Her vil man blandt mange andre, kunne se lækkerbidskner som Lancia Stratos og Renault Alpine A110.

Ud over de næsten 600 professionelle udstillere, er også det store parkeringshus i forbindelse med udstillingen et besøg værd. Her på ‘Fahrzeugsbörse‘ medbringer rigtig mange private sælgere deres klassiske bil med et ’til salg’ skilt i forruden. Så også her vil der være rig mulighed for at se mange spændende biler og måske finde sin drømmebil.

Udstillingen i Bremen kører over hele weekenden fra og med fredag 1. februar til og med søndag 3. februar. Vi håber at se mange af vores venner og kunder på vores stand 5 C 07, som du finder i den store hal 5 tæt ved indgangene fra det lange galleri, der løber langs hallen.

Find alle de praktiske oplysninger om messen i Bremen på showets egen hjemmeside på linket her.