Spring til indhold

Padova 2017 i ny rekord

 

Stelvio’s årlige tur til den store biludstilling i Padova må vel efterhånden betegnes som en veletableret tradition. Messen i den Norditalienske by bød i år på lidt ændringer i forhold til mange tidligere år. Dels var der ændret i fordelingen af biler i de mange haller, men måske nok så bemærkelsesværdigt, så var priserne på de udstillede biler lidt mere rimelige i år. Sædvanligvis er prisniveauet skyhøjt og mange sælgere er ”shooting for the moon ”, men i år var de nogenlunde enige om at lægge et mere moderat niveau. Det var åbenbart noget de besøgende kunne lide, for der blev solgt ganske mange biler og allerede om fredagen sad der ”venduto” skilte i forruden på mange biler.

Udvalget er ganske overvældende og man overraskes til stadighed over hvor mange klassiske biler der må findes i Italien, da dem der er medtaget på messen jo i sagens natur kun er en del af dem der er til salg. For første gang afholdt auktionshuset Bonhams på messen om fredagen. Vi besøgte naturligvis deres store stand, der var placeret i en hal for sig selv. En af de biler der kom under hammeren lørdag var i al beskedenhed den 1957 Mercedes-Benz 300 SL, som Stelvio havde fornøjelsen af at klargøre og levere. Den fik hammerslag på den nette sum af kr. 6.675.000 incl. salær og blev dermed auktionens dyreste bil.

Med et rejsehold på 21 deltagere i år gjorde Stelvio sit til, at messen i år med 115.000 gæster gennem tælleapparaterne satte ny besøgsrekord. Vi glæder os allerede til næste år.

Ultimostile var naturligvis på pletten med fuldt reportagehold og Per Einarssons fine dækning af begivenheden kan ses her på linket:

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/uSTt3GUWfxc” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>