Spring til indhold

Alfa Romeo 1750 GT Veloce – 1970

Et pragtfuldt eksemplar af en af de mest eftertragtede Bertoner, nemlig 1750 GTV serie 2 og i den helt rigtige galla for den klassiske Bertone coupe. Kendere af Bertonen værdsætter 1750’eren, for dens fine detaljer i både eksteriør og interiør. Fronten med den markante hjerteformede Alfa grill, de små baglygter og indvendigt det elegante instrumentbord med store, separate ure i glas. 1750 motor med 120 hk, 5-trins gearkasse og man har indbegrebet af en ægte GT vogn i den oprindelige betydning.

Bilen her er original og urestaureret, men meget, meget velholdt. Den blev solgt som ny i Milano i 1970 og var hos denne familie i de første 10 år. Derefter blev bilen købt af en schweizer med en meget stor bilsamling. Derefter har den tilhørt et bilmuseum i Holland i en del år.

I det Alfa-glade Holland, er der passet godt på den og man har lagt vægt på at bevare bilen så original som muligt. Bilen er kun oplakeret en enkelt gang helt tilbage i 1980 og den står stadig flot. Kabinen er yderst velbevaret. Selv instrumentbordet, som ofte revner, i den bagende italienske sol, er perfekt. Cromodora fælgene er en sjælden version og fra bilens periode. Bilen har nu kørt i alt 118.000 km fra ny.

Vi har selv importeret denne bil i 2008. Dens danske ejer har fundet en sjælden Alfa Romeo og har kun plads til en klassiker i garagen. Vi har derfor igen fået fornøjelsen, at kunne tilbyde denne fine 1750 til enthusiasten, som lægger vægt på en original og velbevaret Bertone. Leveres nysynet og incl. afgift.