Spring til indhold

Alfa Romeo 1750 GT Veloce – 1970

Med blandt andet sit fine interiør og flotte front er 1750 GT er blandt den mest eftertragtede i Alfas serie af klassiske Bertoner. Den her 1970 årgang blev købt at sin ejer i 2005 og i 2017 blev bilen indregistreret efter et mangeårigt og grundigt restaureringsarbejde. Bilen blev totalt adskilt til tomt karosseri, glasblæst og lavet med nye pladedele. Derefter blev hele karosseriet metalliseret hos Jyderup Sandblæseri med påsprøjtning af zink. Efter tilpasning af døre og klapper og grundig sealing er bilen malet i den korrekte sorte Alfa.

Motoren – som er opgraderet til den stærke 2000 udgave – er komplet renoveret med udkogning af blok hos Ingana og derefter samling med nye sliddele. Gearkassen er renoveret hos gearkassespecialisten BOS i Brøndby. Bilen har desuden fået helt nyt ledningsnet og samtlige bøsninger i undervogn er skiftet ligesom bremserne er nye. Eftermontering af nye fælge og dæk er undervogn og styretøj justeret ind bed en 4-hjulsudmåling.

Med en lækker kabine i tykt sort læder (bemærk de sjældne Serie 1 type Zagato stole), er der tale om en meget indbydende 1750 GT i fornem stand. Bilen leveres på danske plader.