Spring til indhold

Alfa Romeo GTV 2.0 V6 tb – 1996

På udstillingen i Geneve i 1995 præsenterede Alfa det   nye par, Spider og GTV. Den lave, kileform med skråt afskåret hæk, giver   Pininfarina designet et aggressivt udseende, der er helt moderne også i dag, 13   år efter. GTV’en har et meget stift karosseri, der sammen den avancerede   multilink hjulophæng giver bilen fremragende køreegenskaber.

Multilink ophænget på bagakslen giver udover det   faste greb i underlaget også svagt medstyrende baghjul. Det reducerer den udtalte understyring de fleste forhjulstrukne biler lider under og som mange   sportsbilister oplever som kedelige. GTV’en er da også en meget dynamisk   køreoplevelse, med lynhurtig indstyring i kurver og overbevisende   vejbeliggenhed.

Alfas V6 motor med den lækre lyd, her i turboudgave   med 201 HK og 280 NM.

Vi har selv hentet denne GTV i Italien i 2008. Dengang med et KM-tal på 44.000.   Den har siden haft 1 dansk ejer, som har passet godt på bilen. Alle service er udført og ved hjemkomsten til Danmark fik bilen en grundig Pava-behandling. KM kun 66.000. Fremstår i flot og velpasset stand.   Aircondition, Alpine Ipod headunit mm.