Spring til indhold

Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark – 1997

Alfa Spider 2.0 Twin Spark 16V er 90’ernes fortolkning af konceptet ‘åben italiensk sportvogn’, som Alfa Romeo gennem alle tider har forstået at udtrykke på fornemste vis. Stadig en moderne skønhed og stadig i front med design og konstruktion. Denne Alfa Spider er født af en stor tradition af Alfa Romeo sportsbiler. Et design der holder fuldt ud, selv her 15 år efter bilen blev præsenteret.

Multilink-ophænget på bagakslen giver, udover det faste greb i underlaget, også svagt medstyrende baghjul. Det reducerer den udtalte understyring de fleste forhjulstrukne biler lider under og af mange sportsbilister opfattes, som kedelige og defensive køreegenskaber. Spideren er en inspirerende og dynamisk køreoplevelse, med lynhurtig indstyring i kurver og overbevisende vejbeliggenhed.

Den 16-ventilede 2.0 Twin Spark, anses af mange, for at være den mest harmoniske motor til denne bil. Veloplagt, adræt og ikke så næsetung, som den store 3-liters V6 og det bedste kompromis mellem ydelse (150 HK) og brændstoføkonomi.

Eksemplaret her har vi netop hentet i Italien. Den er med original læderkabine i sort og med aircondition. Bemærk km 69.000. Vi har givet den et stort service med ny tandrem, skift af olie og filtre m.m., så den er klar til mange tusinde kilometers problemfri kørsel. Sælges inkl. dansk afgift.