Spring til indhold

Audi Coupe GT 2,2E – 1988

Den civile udgave af “Urquattro” der blev produceret fra 1980-88 og om noget blev den billedet på Audis slogan ”Vorsprung durch Tecknik”. Her i den civile udgave med forhjulstræk og den fine 2,2 liters 5-cylindrede rækkemotor med Bosch K-Jetronic indsprøjtning.

Bilen er solgt ny i Danmark og løbende serviceret iflg. servicehæfte. Nuværende ejer har bekostet en del mekanisk vedligehold, herunder ny udstødning, nye hjul, motorophæng mv. Bilen er mekanisk i fin stand og kører rigtig godt, med den typiske sprøde og helt turbine agtige lyd, som kun en 5-cylindret motor kan give. Man begejstres af at køre i den, og det er svært ikke at piske den hurtgt op i omdrejninger. Over 4500 o/m vågner den for alvor op.

Karosseriet står med den originale lak i ganske god stand med lidt brugs spor, herunder lidt overfladerust ved forrude. En ny ejer vil måske bekoste lidt plet reparationer af lakken, men prissætningen giver absolut også mulighed for dette.

Vi er overbeviste om at denne model er en kommende klassiker, og som youngtimer er den en fortrinlig model at starte klassiker livet med. Stor køre fornøjelse kombineret med karismatisk design og gængs mekanik er en god opskrift på mange fornøjelige oplevelser.

Bilen er med dansk registreringsafgift og leveres nysynet.