Spring til indhold

Mercedes Benz 350 SL – 2004

Mercedes SL klasse er ikke blevet et automotivt ikon uden grund. Siden den legendariske 300 SL fra 1954, har fabrikken i Stuttgart gennem mere end et halvt århundrede, samlet deres ypperste teknologi i SL modellerne. Den femte generation Sport Leicht er ingen undtagelse. De kurvede, sensuelle linier, der giver bilen den elegante og kraftfulde fremtoning, er let genkendelige.

Som komfortabel luksus-roadster er SL i en klasse for sig og sætter standarden alle konkurrenter skal måles efter. Uanset rejsens længde og den fart, den gennemføres med, kommer man udhvilet frem i en SL. Det fuldautomatiske stålfoldetag, er det hurtigste og bedst fungerende, der endnu er set og forvandler på mindre end 10 sekunder bilen fra åben roadster til komfortabel coupé. Den adaptive undervogn, en motor der aldrig mangler kræfter og et væld af komfort- og sikkerhedsfeatures, gør det meget let at falde til i en SL.

350 SL har en V6 motor på 3.7 liter og 245 HK. Dette eksemplar i sortmetal, er udstyret med noget nær alt, hvad denne bil kan leveres med. Listen er derfor lang, men det vigtigste (og dyreste) først: Automatgear med Tiptronic, komplet sportspakke med sportsundervogn med adaptive body control og 18” alu-fælge, ESP, 6 airbags, bi-xenon lygter med kurvelys, Keyless-Go, fuldautomatisk bi-zone klima, infocenter, kørecomputer, fartpilot , command navigation, Parktronic og selvfølgelig – fuld læderkabine.

Dernæst en næsten endeløs række af elektrisk udstyr som el-indstillelige ortopædiske sæder med memoryfunktion, el-betjent bagklap, el-indstilleligt multifunktionsrat, håndfri talestyret telefon (Linguatronic), komplet Bose soundsystem, kabineovervågning, el-indstillelige og –sammenklappelige spejle med varme, regnsensor, varme i forrude, osv.

Bilen har kørt 110.000 km med alle service overholdt og sælges nysynet med eller uden afgift. Pris uden afgift: