Spring til indhold

Porsche 911 Carrera 3,2 Targa – 1984

POA

Den sidste version af Porsches ”G-model” med den største og kraftigste motor og en tilbagevenden til den klassiske ”Carrera” betegnelse, der på det tidspunkt var forbeholdt Porsches topmodeller. Også den første Porsche med elektronisk motorstyring fra Bosch af den klassiske luftkølede boxermotor.

Dette eksemplar er med komplet matching numbers, dokumenteret med CoA fra Porsche hvoraf det også fremgår, at bilen blev leveret med en mængde fabriksmonteret ekstraudstyr, herunder originalt med turbo hækspoiler. Oprindelig fra Californien, hvor langt de fleste af kilometerne er kørt ,og hvor der foreligger omfattende dokumentation for løbende service og vedligehold. Bilen kom til Tyskland i 2015, hvor ejeren blandt andet fik renoveret kabinen med lækkert sort læder. Alt behørigt dokumenteret med regninger og bilag.

På vejen kører bilen rigtig fint. Motoren trækker som den skal, akkompagneret af den karakteristiske turbineagtige og tørre lyd fra den luftkølede boxer. 915 gearkassen skifter fint – også ved nedgearinger. Bilen har kørt 189.500 km.

Karrosseriet er originalt og rustfrit, og der er så vidt vi kan se ikke udført væsentlige rustarbejde eller reparationer. Bilen er tidligere blevet omlakeret i den originale Grandprix Weiss farve, en yderst passende farve kombination til en 911 efter vor mening.