Spring til indhold

Tour Pyrenees 2022

Kære Bil-ven

Sæsonen med vore klassiske biler er i fuld gang, og forhåbentlig nyder du det fuldt ud efter covid balladen satte en brat stopper for det tilbage i 2020. Vi fortsætter nu traditionen med spændende køre og oplevelses ture i vore klassiske biler. Dengang havde vi en tur til Pyrenæerne klar, men var tvunget til at udskyde den. Nu er tiden inde til at tage den frem igen.

Dette års tur oplevelse bygger videre på de gode oplevelser og erfaringer vi har fra de tidligere Tour Coupes des Alpes, Tour Dolomiti, Tour Sicilia og senest Tour Scotland, går denne gang til Pyrenæerne.

Vi vil besøge det bjergrige område ved Pyrenæerne og det omkring liggende land. Dvs. både i Frankrig og Spanien. Og der ligger i massevis af spændende køreture og oplevelser i området.  Nogle få kan nævnes: Parc National du Pyrenees, fyrstendømmet Andorra, Figueres (museum Salvador Dali), en lille helgen ting i Lourdes, Pau og Pamplona. Nationalparken Ordesa Mont Perdu – Spaniens svar på Gran Canyon. Måske krydret med et besøg i Balnea Spa!?

Men det er ikke helt flad landevej det hele, og vi vil ikke gå glip af de fantastiske ture i bjergene i Pyræneerne, så vi kommer rundt om de kendte pas såsom Col du Tourmalet, Col du Aspin, og flere til. Der er jo en grund til at mange cykelryttere samt både La Vuelta og Tour de France besøger området flittigt.

Det endelige program ligger ikke helt fast endnu, men du kan være sikker på en spændende og varieret tur, i et område du ikke bare lige kommer forbi i din klassiker.

Som på de andre ture bliver bilerne transporteret fra Stelvio Automobili i Måløv til ankomststedet, denne gang Barcelona. Og efter endt tur kommer de retur her til igen.

Turen ender i Bilbao i den vestlige del af Pyrenæerne. På denne vis får vi mulighed for at opleve hele strækningen fra øst til vest hen over Pyræneerne.

I år vil vi åbne for at man kan melde sig til turen, og selv enten køre derned eller køre hjem, hvis man f.eks. vil udvide ferien eller selv vil stå for transporten af bilen. Eller kombinere denne tur med yderligere ferie nu man er afsted J

Tidspunkt for turen ligger i begyndelsen af september, med afgang onsdag aften 7/9. Vi rejser hjem igen mandag 12 september. Dette giver os 4,5 fulde oplevelsesdage samt lidt til.

Konceptet er som de på de andre ture, at Stelvio står for al planlægning af fly og transport, tur-rute, hoteller, spisesteder, mv. Du skal blot sørge for din bil kommer til os, og så møder du bare op i Københavns lufthavn på afrejsedagen.

Det er optimalt om man er to deltagere i hver bil, så deler man både oplevelsen og omkostningen. Og bare rolig, man kan få dobbelt, twin eller to enkelt værelser efter behov.

Der er kun et begrænset antal pladser, derfor tilrådes tilmelding hurtigst muligt. Er du interesseret i mere info, detaljer om turen og destinationer samt priser, så kontakt os direkte.

Bedste køre og oplevelses hilsen

Stelvio Divisione Vacanze & Turismo

TUREN ER NU UDSOLGT, VI TAKKER FOR INTERESSEN