Spring til indhold

Tour Sicilia 2024

Kære Bil-ven

Kom til orienteringsaften hos Stelvio Automobili og hør mere om vores tur til Sicilien 2024.

Igen i år arrangerer vi en fantastisk køre og oplevelses tur i klassisk bil og med godt selskab. Efter talrige opfordringer går dette års tur til det smukke Sicilien, som vi også besøgte i 2016. Sicilien har rigtig meget at byde på, både hvad angår kultur, gastronomi og vin, lækre opholdssteder og naturligvis flotte køreture. Hvem kender ikke Targa Florio løbet, Etna vulkanen, Græske templer, de flotte strande og en madkultur der er et kæmpe mix af de mange folkeslag der gennem tiderne har betrådt øen. Vi kommer rundt om det hele, krydret med lidt overraskelser. Vi har planlagt en spektakulær tur der vil tage os rundt på øen i perioden onsdag 2 oktober til onsdag 9 oktober.

Til inspiration kan du se en kort video fra sidste års tur der gik til Kroatien og Italien nedenfor.

Er du interesseret i at høre mere om turen så kom til orienteringsaften torsdag 23 maj kl 18.

Konceptet er som på de andre ture, at Stelvio står for al planlægning af fly og transport, tur-rute, hoteller, spisesteder, mv. Du skal blot sørge for din bil kommer til os et par uger i forvejen, og så møder du bare op i Københavns lufthavn på afrejsedagen.

Vi rejser ud onsdag 2 oktober og hjem igen onsdag 9 oktober.

Det er optimalt om man er to deltagere i hver bil, så deler man både oplevelsen og omkostningen.

Der er kun et begrænset antal pladser, derfor tilrådes tilmelding hurtigst muligt. Er du interesseret i mere info, detaljer om turen og destinationer samt priser, så er du velkommen til at skrive eller ringe til os.

Bedste køre og oplevelses hilsen

Stelvio Divisione Vacanze & Turismo