Spring til indhold

stelvio.dk har nået en milepæl

Med nu mere end 10.000 visits (besøgende) om måneden passerede stelvio.dk for et par dage siden en milepæl. Det er blandt andet et stærkt stigende antal udenlandske besøgende, der er medvirkende til denne succes. Hver besøgende kigger i gennemsnit på 6 sider og vi har derfor mere end 60.000 sidevisninger om måneden. Det synes vi er ganske flot for en lille nicheinteresse, som klassiske biler trods alt er og for en enkelt forhandler.

Det er en markant og øget tilstedeværelse på de store internationale handelspladser for klassiske biler, der er medvirkende til dette. Vi glæder os i hvert fald over det store antal besøgende. Det betyder også at vores kunder, der betror os deres klassiske bil i kommisionssalg, kan forvente et hurtigt og effektivt salg.

Det stiller selvfølgelig også store krav til os. Vi skal have et spændende udvalg og holde en høj standard på vores biler, ligesom det stiller krav til vores hjemmeside. Derfor har vi allerede planlagt det næste grundige facelift af vores side, som vi er klar med senere i foråret.