Spring til indhold

Tour Coupe des Alpes 2018

I denne triste vintertid sidder mange af os sikkert og drømmer os hen til forårets komme og den første tur i klassikeren. Vi kan næsten ikke vente, og selv om der er godt gang i gøremålene rundt om på værkstederne, trækker det at komme ud at køre. Nu er det allerede blevet en tradition, at Stelvio Automobili arrangere en forårs køretur i Alperne, og i år bliver det i Pinsen, fredag 18 maj og hjemme igen mandag 21 maj.

De andre år har turen bl.a. gået til Dolomitterne, de store pas i Schweiz, rundt om Lago di Como, Stelvio passet og mange andre spændende steder. Men i år vil vi prøve noget nyt. Vi starter i de Franske Alper (Alpes Cote d’Azur) og kører øst over mod Italien og slutter lidt nordligere i Schweiz. Nogle af stikordene denne gang er Mount Ventoux, Col de la Bonette, Isola 2000, forhåbentlig en tur langs kysten i Ligurien, op til Alpe passene ved Val Thorense og Charmonix. Og så gennem det berømte Bond pas – Furka passet – og videre gennem Grimsel pass op til Zurich, hvor fra vi flyver hjem.

Turen er en fantastisk måde for dig at opleve din klassiske bil på, køre på spændende veje i ukendte områder man ikke lige kommer forbi, se den smukkeste natur, nyde godt kammeratskab med ligesindede, og ikke mindst nyde frisk luft og god mad. Vi forventer at blive 8-10 biler, og der er deltager med alt lige fra små Fiat’er over Folkevogne til kraftige Porsche’r. Alle kan køre med bare bilen er i orden.

Konceptet er at du indlevere din bil til os her i Måløv ugen før, vi får den så transporteret til syd Frankrig, hvor til vi flyver. Efter endt tur leveres bilerne ind til hjemtransport og vi flyver hjem. Bilerne ankommer nogle dage senere til Måløv, hvor du så kan afhente den.

Du kan se en lille inspirations video her fra forgangne ture: https://www.youtube.com/watch?v=FdOx4nK80Sg

Er du fristet til at tage med så giv lyd fra dig på mail info@stelvio.dk eller ring. Vi holder en info aften i nærmeste fremtid med mere detaljeret info, mere her om på hjemmesiden.

Vel mødt

Hilsen

Daniele & Jan

Stelvio Divizione Vacanze