Spring til indhold

Velkommen til en ny skarpere Stelvio site

Er du en af vores mange tilbagevendende besøgende, har du nok bemærket, at vi har strammet op på vores site. Vi har hele tiden synes, at vores site var nem at navigere rundt på. Det har vi valgt at holde fast i og kun ændret ganske lidt på funktionaliteten. Det store billede på forsiden viser nu vores 5 nyeste biler. Holder du musen over billedet stopper slideshowet på den pågældende bil. Klikker du på billedet med musen, kommer du straks ind til bilen.

Er funktionaliteten bibeholdt, har vi til gengæld strammet gevaldigt op på designet. Det er blevet mere moderne og selv om vi handler med klassiske biler, synes vi at det afspejler vores profil ganske godt.

Hele vores site er bygget op på et såkaldt Content Management System, CMS. Det er en database og den styrer både indhold og det grafiske udtryk. Det gør det nemt for os at opdatere med biler, nyheder og med få tastetryk ændre skriftstørrelser, farver osv. på hele sitet.

Det er vores gode ven af huset, biltossen, æstetikeren og rennæsancemennesket Søren Navntoft, der håndterer kildekode og systemarkitektur med lige så stor virtuositet, som han håndterer momentnøgle, MIG-svejser og det fineste franske køkkengrej, der har kreeret vores site. En stor tak til Søren.