Spring til indhold

Velkommen til informationsaften – Tour Pyrenees 2020 – torsdag 12 marts

 

OBS: grundet den aktuelle status omkring corona virus har vi besluttet at udskyde turen. Hold dig orienteret her på kanalen.

 

Igen i år tilbyder vi en uforglemmelig oplevelse og køretur med din klassiske bil, i godt selskab med ligesindede. Kom til informations møde torsdag 12 marts kl 18 hos Stelvio Automobili i Måløv.

Turen i år går til det smukke område i Pyrenæerne, i grænselandet mellem Frankrig, Spanien og Andorra. Området er kendt for smuk natur, spektakulære pas i bjergene, spændende byer og god gastronomi. Hvem har ikke set Tour de France høvle op over Col du Tourmalet? Og allerede de gamle Romere vandrede over via Col du Somport (Somport passet). Kombiner det med de smukke landsbyer i området, de mere kendte som Lourdes, Pamplona og Ainsa, og du vil forstå at der bliver meget at se og opleve.

Vore biler ankommer til San Sebastian/Bilbao hvortil vi flyver onsdag 3 juni. Derfra går turen på kryds og tværs østover mod Barcelona, hvorfra vi rejser hjem mandag 8 juni.

Bilerne bliver fragtet fra Måløv i god tid med vognmand så de står klar når vi ankommer. Og lige så hjem igen.  Ønsker du selv at køre den ene eller begge veje er dette også en mulighed. En 6 dages tur.

Vi har nu prøvet rejse konceptet af på en del tilsvarende ture, og tidligere har vi været i Alperne, Sicilien, Dolomitterne og senest Skotland rundt. Har du fået lyst til at høre nærmere om dette arrangement er du velkommen til at møde op torsdag 12 marts kl 18. Er du forhindret kan du naturligvis altid kontakte os på mail eller telefon.

Vil du se en lille video fra tidligere ture (5 min) så se her: https://youtu.be/e1M0zlOuUds

og har du lidt mere tid (30 min) så se her: https://youtu.be/SadkKCW5YtQ  

 

Vel mødt

Daniele & Jan, Stelvio Automobili