Spring til indhold

Vores nye hjemmeside

Er du fast gæst på Stelvios hjemmeside, har du måske kigget en ekstra gang i adresselinien øverst i din browser, for at se om du var havnet det rigtige sted. Det er os en stor fornøjelse, at kunne præsentere vores nye hjemmeside og med en anelse vemod, at vi nu har sendt den gamle på pension. Den har tjent os godt, uforandret som den har været, gennem næsten 10 år. Tiden var imidlertid helt løbet fra den og vi har længe trængt til fornyelse.

Med vores nye hjemmeside har vi fået en masse ny funktionalitet og et stærkt kommunikationsredskab. Siden er nu helt lagt over på, og styret af en database, et såkaldt Content Management System. For dig som besøgende betyder det en mere informativ og spændende side om klassiske biler og livet omkring dem. For os er den nye side langt lettere at administrere og holde opdateret og struktureret.

Samtidig får du nu mulighed for at tilmelde dig et nyhedsbrev. Det tilbud håber vi at du vil benytte dig af ved at tilmelde dig på forsiden. Til gengæld lover vi, kun at sende dig nyheder, når vi virkelig har nyheder og ikke 'spamme' dig med overflødige informationer.

Du kan endvidere se frem til at kunne søge i en masse spændende og informative artikler af både teknisk og historisk karakter. En stor del af det materiale er samlet, redigeret og systematiseret gennem mange år af en sand bilentusiast. Udover at være Alfist, nærmest fra barnsben og afficionado af klassiske biler, motorcykler og memorabilia, er Søren Navntoft samtidig manden bag vores nye side her.

Søren og hans virksomhed Spectra har mange års erfaring i design og programmering af hjemmesider i databasesystemer og har blandt andet leveret løsninger til Illums Bolighus og TP Musik Marked, samt webbaserede broadcast løsninger til store danske virksomheder som Vestas og Novo Nordisk.

En sand Alladins hule for enhver klassikerentusiast åbenbarer sig, når man besøger Søren og hans venners værksted i en stor kælder  midt i hovedstaden. Fine eksemplarer fra Alfa, Porsche, Ducati, Jaguar og mere ydmyge Lambretta scootere, restaureres, passes og plejes i værkstedet, der er prydet af sjældne emalje- og lysskilte, plakater, modelbiler og motor-memorabilia fra svundne tider. Vi har lovet ikke at røbe den præcise beliggendhed, men ikke mindre end 2 lækre hjemmesider, har de naturligvis: MotoItalia og SpectraMoto

Vi er meget taknemmelige for, at Søren nu også stiller sit store materiale til rådighed for Stelvio's venner. Det er vores håb og hensigt, at vi med fælles kræfter yderligere kan få udbygget den fine samling af artikler. Er der entusiaster, der allerede ligger inde med materiale, eller kunne tænke sig at forfatte og bidrage med materiale af teknisk eller historisk karakter, så hører vi meget gerne fra jer. Send os en mail eller ring.

Vi håber, at vi med vores nye hjemmeside kan sætte ekstra krydderi til det danske klassikermiljø og gøre det  værd for både vores danske og udenlandske venner, at besøge os hyppigt.

Velkommen