Spring til indhold

Abarth 124 Spider-2018

SOLGT

Hos Stelvio handler vi primært med klassiske biler – men da der her er tale om en nyklassiker, hvor produktionen nu tilmed er indstillet, så vi gør en undtagelse.

Meget fint eksemplar med samler potentiale – nr. 253 af de biler der ankom til Officina Abarths fabrik i Torino, hvor de blev færdigsamlet og tilføjet alle de lækre Abarth detaljer, der blandt andet omfatter Record Monza udstødning, Bilstein dæmpere, Brembo bremser og de lækreste tofarvede lædersæder. Motorerne ydede 170 HK i ”standardtrim” dette eksemplar er trimmet til 197 HK og har fået monteret paddle shifts i alumunium, så man virkelig kan bruge den sekventielle ”Sportivo” gearkasse. Baghjulstræk, differentialespærre samt perfekt vægtfordeling sørger for særdeles underholdende køreegenskaber, akkompagneret med et soundtræk der er en større bil værdigt.

Bilen kommer oprindeligt fra Belgien og har kun kørt 23.000 km. Den entusiastiske ejer har passet godt på den, og tilmed tilføjet velvalgte forbedringer. Så vidt vides er der kun importeret 2 eksemplarer til Danmark, så sandsynligheden for at støde på en tilsvarende på turen søndag morgen er meget lille….

Den anførte pris er excl. danske afgifter og bilen er velegnet til leasing – kontakt os gerne herom.