Spring til indhold

Alfa Romeo 2000 GT Veloce – 1972

Ualmindeligt fint eksemplar af den kraftigste af Bertone modellerne. Bilen kommer oprindeligt fra Nice i Sydfrankrig og via nogle år i Luxembourg kommer den i dansk ejerskab. Det milde klima ved den franske Riviera har været god ved bilen. Ikke desto mindre sender den danske ejer bilen til et vores dygtigste værksteder for klassiske biler, Skallebølle Auto for en total afmontering og gennemgang.

Her bliver lidt begyndende rust udbedret med korrekt pladearbejde, sandblæsning og priming.  Dørene adskilles, nye rudelister monteres og dørhængsler får nye bøsninger m.v. Alt udvendigt stål som kofangere, lister m.v. poleres op og bilen får en meget flot heloplakering. Desuden bliver en del mekanisk arbejde gennemført, herunder renovering af gearkasse, styretøj, nye bremser mv. Motoren serviceres med udskiftning af en masse tændingsdele, strømfordeler renoveres, karburatorer adskilles, renses og justeres og en kompressionsmåling viser en motor i topform. Vi har naturligvis fuld dokumentation for alt dette arbejde, ligesom en del dokumentation fra bilens tidligere liv Luxembourg og Frankrig foreligger.

Med denne 2000 GT Veloce Bertone får en ny ejer en Bertone i topstand. Alt på denne bil er i orden og fungerer perfekt. Kabinen er meget flot og bilen er monteret med et sæt klassiske GTA fælge med Continental 185/70. Den kører som en Bertone gør, når den er allerbedst. Prisen er inklusive dansk afgift.