Spring til indhold

Jaguar E-Type 4.2 FHC – 1971

4.2 liter E-type coupe, der netop har gennemgået  en “frame-off” restaurering. Bilen har været fuldstændigt skilt ad til tomt karosseri og lavet fra bunden. Resultatet er et karosseri med bedre pasninger og finish end det nogensinde har haft fra ny. 

Mekanisk har den også fået den helt store tur. Der er monteret mange nye dele overalt  i denne bil lige fra nye bremser og undervognsbøsninger til motorophæng, styretøjsdele, bærekugler osv. osv.  Komplet ny udstødning i rustfrit stål. Vi har fakturaer og fotodokumentation på alt. Motor og gearkasse var i god stand og er derfor kommet tilbage i bilen urørt, bortset selvfølgelig fra service med olier, filtre, nye benzinslanger  osv.

Bilen er nylakeret overalt  inde som ude, og i en tårnhøj kvalitet. Alt interiør er nyt og skræddersyet af professionel saddelmager. Sæder og dørsider i nyt læder, nye tæpper og nyt loftindtræk. En meget flot og indbydende farvekombination i Old English White med sort læderinteriør. Vi har monteret helt nye trådhjul i 6×15″ med nye dæk.

Dette er en af de allersidste Serie 2 coupe’er. Den kommer fra Florida og blev importeret til Danmark tilbage i 1987. I Danmark har den haft 1 ejer i de 25 år og den er med matching numbers. En superflot E-type coupe.