Spring til indhold

Lancia 2000 Coupe IE – 1971

BILEN ER SOLGT TAK

Diskret elegance i gennemført kvalitet som få andre bilmærker end netop Lancia formår at frembringe. Lancia handler om den stille, men gode smag og 2000 IE, som var en fortsættelse af Flavia modellen, er et ypperligt eksempel på Lancias filosofi: Vi lader de andre om at lave de kraftigste, hurtigste og mest flamboyante biler. Her handler det om et nicheprodukt for den kvalitetsbevidste og velstillede kender som sætter pris på det gode liv, men ønsker at færdes i trafikken uden at påkalde sig alverdens opmærksomhed. Han skulle så også være parat til at lægge næsten samme beløb som køberen af en Mercedes-Benz 250 E coupe.

Skivebremser på alle hjul og en 2 liters, 4-cylindret boxermotor placeret langt fremme i fronten gav bilen eminente og sikre køreegenskaber. Komfortabelt interiør og et meget smukt instrumentbord bidrager væsentligt til det eksklusive udtryk i den gentlemans Gran Turismo bil.

Bilen her er hentet i Italien og klassificeringen i den italienske veteranbilorganisation ASI vidner om en bil i meget fin og original stand. Bilen fremstår i flot brugsstand og leveres indregistreret på historiske sorte plader klar til brug.