Spring til indhold

Maserati Ghibli II GT – 1996

Bilen er solgt, tak.

Husk at se præsentations video nederst

Englænderne har et begreb, de kalder en Q-car. Udtrykket er ikke hentet fra James Bond’s verden men i den engelske flåde, hvor et Q-ship under 2. verdenskrig var betegnelsen for et krigsskib camufleret som et handelskib. En Maserati Ghibli II er virkelig indbegrebet af en Q-car. En bil i afdæmpet elegant design, men svært bevæbnet under den ulastelige habit. En gentleman af ydre, men med en stor kølle bag ryggen. Ghibli’en var Maserati’s svar på BMW M3, Mercedes AMG modeller og andre performance sportssedan’er i toppen af hierakiet i 90’erne.

Maserati Ghibli er et studie i luksus og performance, med interiør i Connolly læder og poleret ‘burl’ elmetræ. Den eksplosive V6 motor med 2 turboladere yder hele 306hk, og sender den noble sedan til 100 km/t på blot 5.7 sekunder. Især mellem accelerationen ved motorvejsfart er ødelæggende for selvtilliden hos legesyge medtrafikanter.

Her er et ekstremt velholdt eksemplar af Maserati’s Ghibli II GT med fuld historie og dokumentation. Elegant farve kombination Verde Foresta Metallizato med lækker beige læder kabine. Den er passet og serviceret helt uden hensyntagen til omkostningerne. Det er en 96-model med 6-trins manuel gearkasse fra Getrag, den stærke 2.0 V6 motor og fra det år, hvor den for alvor nyder godt af Fiat/Ferrari’s ejerskab og deres økonomiske og organisatoriske ressourcer på kvaliteten.  GT modellen var en yderligere opgradering rent teknisk såvel som kvalitetsmæssigt efter Ferrari overtog produktions styringen. Produktionen stoppede efter kun 2 år, så der er langt imellem disse modeller, specielt i denne konfiguartion som her. Bilen fremstår rigtig fin og original, med kun 70.000 km kørt. Virkelig en bil for kendere, og med oplagt samler (investerings) potentiale. Bemærk prisen er incl. dansk registreringsafgift. Bilen kan også sælges excl. afgift og derfor være velegnet til leasing. Kontakt os gerne herom.