Spring til indhold

Porsche 968 – 1993

DKK 228.000

Den sidste aftapning af Porsches 4 cylindrede transaksel biler – 968 blev i modsætning til 924 og 944 modellerne fabrikeret hos Porsche selv i Zuffenhausen, og den opdaterede 3-liters motor havde VarioCam ventilstyring og ydede hele 240 hk. For sin tid den kraftigste 4-cylindrede motor i serie produktion. Også gearkassen var ny – nu med 6 trin, så i bedste Porsche tradition var her tale om en teknisk særdeles kapabel bil med meget høj brugsværdi.

Og det er også det indtryk man får her knap 30 år efter. Bilen opfører sig som en moderne bil – den kører strålende med sin fine vægtfordeling, og motor, bremser og gearkasse spiller rigtig godt sammen. Her er ABS og airbags, men heldigvis ikke meget “infotainment” der alligevel ofte er forældet. I stedet kan man glæde sig over fremragende lædersæder med meget fin ergonomi, samt høj kvalitet i alt hvad man rører ved. Det er en rigtig rejsevogn, som vi til hver en tid gerne vil tilbringe mange timer i på vej til oplevelser sydpå.

Porschen fremstår utroligt flot og originalt, og der medfølger en del regninger fra service i Tyskland. Monteret med originale flotte Cup fælge og med beskeden kilometer stand på kun 130.000.

Bilen har vi fundet hos en tysk samler, og derfor er den med tyske papirer og uden dansk registreringsafgift. Alternativ til køb er leasing, hvor ydelsen vil ligge i omegnen af kr. 3.500 pr. måned. Kontakt os gerne for et konkret tilbud.